George és az áldozatai....
2017. május 11. írta: Kata Vank

George és az áldozatai....

George-val az élet

18422175_1531432670209944_1744409626864333529_o.jpg


Mióta George a családunk tagja, egyet biztosan elmondhatunk magunkról, az unalmat hírből sem ismerjük. George testében hét kisördög lakik, és bizony elő is bújik belőle.

Már megszoktuk, hogy cipőket még véletlenül sem hagyunk elől, mert George azonnali hatállyal kivégzi azokat, oly rekord sebességgel, hogy az embernek pislogni sem marad ideje. Mióta George velünk van, áldozatul esett portyázásainak kb. 5 db telefontöltő. Egyszerűen bárhova dugja el az ember, megleli.


Ahogyan gyermekem fogalmazott: Egy szóval összefoglalhatóak napjaink: GEORGE! Csak ezt hallani minálunk. Van, hogy hangosan, van, hogy kedvesen, van, hogy gyomorból.

Persze Georget ez a legkevésbé sem zavarja. Ha egy pillanatra abba is hagyja a hadműveletét, fél pillanat múlva újult erővel veti bele magát a rosszalkodásba.


George tegnap nemes egyszerűséggel kivégezte a porszívót. Oly csendben, és oly rövid idő alatt, hogy mire észbe kaptunk kedvenc porszívóm menthetetlenül halott volt. Végül is a porszívót is szerettem... meg George-t is szeretem... bár lehet a porszívót jobban, mint George-t, de már mindegy. George ellentmondást nem tűrően kinyírta.


Egyébként is van valami különleges vonzalma a kábelek iránt. Lehet előző életében kábel volt, és még élénken élnek benne emlékei. George szétrág mindent... pedig George-nak ezer rágcsája van, amit azért vettem, hogy ne rágjon szét semmit. Hát ez nem jött be. Illetve, ha belegondolok George csak azokat a dolgokat nem rágja szét, amit azért vettem neki, hogy szétrágja.


George-hez Cesar Millan is kevés lenne. De szeretjük Georget.

A bejegyzés trackback címe:

https://csakgeorge.blog.hu/api/trackback/id/tr5812498611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása